Açık

BAŞKAN YAVUZ KIRIKHAN HALKINI KAMU MALLARINA SAHİP ÇIKMAYA ÇAĞIRDI

04.01.2017
Kırıkhan Belediye Başkan Ayhan Yavuz, Kırıkhan ilçe merkezindeki mahallelerimize bir yandan çocuk parkları, oyun grupları, kamelya ve oturma bankları kazandırırken diğer yandan ilçemize kazandırdığı bu hizmetler kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından tahrip ediliyor.
Geçtiğimiz günlerde oturma banklarını kırarak yakan bazı kişilerin tespit edilmesiyle birlikte bu kişiler hakkında yasal işlemler başlatılırken, dün yine bir çocuk parkımızdaki ahşap masa yakılarak yok edildi.
Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, Kırıkhan halkını kamu mallarına sahip çıkmaya çağırırken konuya ilişkin yaptığı açıklamada şunları söyledi;
“Bu parklar hepimizin faydalandığı ortak kullanım alanlarıdır ve milli servetimizdir. Bizler bu hizmetleri halkımıza ve ilçemize kazandırırken, halkımızdan da beklentimiz bu hizmetlere sahip çıkılarak korunmasıdır. Ama ne yazık ki Belediyemizin ilçemize kazandırdığı çocuk parklarımızda ve mesire alanında halkımız ve çocuklarımız için yapılmış olan oyuncak grupları, kamelya, masa ve oturma banklarına yönelik zarar verme çabaları kendini bilmez kişiler tarafından halen devam edilmektedir. Kamu mallarına zarar verenlerin tespit edilmesi için Belediyemizce bir takım acil önlemler alınmakta olup, kamu mallarına zarar verenler tespit edilerek haklarında gereken yasal yaptırımlar yapılacak ve verilen zararlar ilgili kişilerden tazmin edilecektir.”

15780941_1222690917798943_2329861085616248968_n2