Hafif Yağmurlu

BAŞKAN YAVUZ İLE BELEDİYE-İŞ SENDİKASI ARASINDA SÖZLEŞME İMZALANDI

10.01.2017
Kırıkhan Belediyesi ile Belediye-İş sendikası arasındaki kadrolu işçi toplu sözleşmesi anlaşmayla sonuçlandı.
Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz ve Belediye-İş Sendikası Hatay Şube Başkanı Abdi Ataç arasında yapılan görüşme neticesinde 2017 yılı için devlet memurlarına verilen zam ve enflasyon farkı oranında artış yapılarak 2017 yılına ait kadrolu işçi toplu sözleşmesine imza attılar.
10.01.2017 tarihinde Kırıkhan Belediyesi Başkanlık makamında yapılan görüşmeye Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, Belediye-İş Sendikası Hatay Şube Başkanı Abdi Ataç, Belediye Başkan Yardımcısı Uğur Polat, Belediye-İş Yönetim kurulu Üyesi İbrahim Telli ve Belediye-İş İşçi Temsilcisi Meral Coşgun katıldılar.
Başkan Yavuz sözleşmen imzasından sonra yaptığı açıklamada; “Hepimiz Kırıkhan’ımızın birer ferdiyiz. Kırıkhan’a hizmet etmek amacıyla yola çıktık. Halkımız için yaptıklarımız ortada. Bu güne kadar ne yaptıysak halkımız için yaptık, yapmaya da devam edeceğiz. Belediyemizin birer ferdi olan kadrolu işçilerimizin de 2017 yılı toplu sözleşmesini imzalıyoruz. Her iki tarafa da teşekkür ediyor, hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

_dsc6552

_dsc6560