BAŞKAN YAVUZ “İKİNCİ YARIYIL DÖNEMİNDE TÜM ÖĞRENCİLERİMİZE BAŞARILAR DİLİYORUM”

06.02.2017

Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, 2016-2017 dönemi 2.yarıyılın başlaması sebebiyle öğrenci ve öğretmenlerimize başarı dileklerinde bulundu.
Başarı ve daha güzel bir gelecek beklentisinden hiçbir şey kaybetmeden bu dönem de öğrencilerimizin aynı yoğunlukta çalışmalarını sürdüreceğini belirten Başkan Yavuz yaptığı açıklamada;
“Velilerimiz, 2016-2017 eğitim öğretim yılının ikinci döneminde yanlış ve doğruları değerlendirip öğrencilerimizin daha iyiyi başarabilmesi için onları cesaretlendirmeli, her konuda onlara destek olduklarını hissettirmelidirler. Öğrencilerimiz ise aldıkları karneleri kendileri için bir yol haritası olarak görmeli ve başarıya gidecek yolu çalışmalarına ağırlık vererek elde etmelidirler. Geleceğin Türkiye´si öğrencilerimizin özgüveni, sorumluluk bilinci ve gayretleri ile inşa olacaktır. Bizler ve sorumlu eğitimcilerimiz, her öğrencimizi kazanmanın gerektiğini ve gelecekte her öğrencinin şimdikinden çok daha iyi ve başarılı olabileceği düşüncesindeyiz. Sevgili öğrenciler; Sizleri çok sevdiğimizi ve geleceğinizi önemsediğimizi bilmenizi isteriz.

6 Şubat Pazartesi günü başlayacak olan 2016-2017 ikinci yarıyıl Eğitim döneminde öğrenci velilerimizle birlikte tüm Öğrenci ve Öğretmenlerimize başarılar diliyorum. ” dedi.