BAŞKAN YAVUZ “HİZMETKARINIZ OLMAKTAN GURUR DUYUYORUM”

Kırıkhan Belediyesinin İlçemiz genelindeki hizmetleri dur durak bilmiyor. Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, Kırıkhan’da yapılan kilit taşı, asfaltlama çalışmaları ve diğer hizmetlerle ilgili basın açıklamasında bulundu. “Kırıkhan’lı hemşerilerimize verdiğimiz sözleri bir bir yerine getirmenin haklı gururunu yaşıyoruz” diyen Başkan Yavuz, kendi döneminde yapılan hizmetlerle ilgili yaptığı açıklamada ;
“Yakın bir zaman sonra halkımız yapılan hizmetlerden faydalandıkça onlar bize dua edecekler bizler de halkımıza verdiğimiz sözleri yerine getirmenin rahatlığını yaşayacağız. Biz Kırıkhan halkının hizmetkarı olmaktan gurur duyuyoruz. Bizim için en büyük makam, en büyük onur halkımıza yaptığımız hizmetlerimizdir.
Şu anda İlçe merkezi dışındaki mahallerimizde asfaltlama ve kilit taşı çalışmaları son hızıyla devam etmektedir. İlçe merkezine bağlı bazı mahalle ve sokaklarımızda ise Elektrik hatlarının yeraltına alınması sebebiyle asfalt ve kilit taşı döşeme çalışmaları bekletilmektedir. Bu çalışmaların bitmesine müteakip hizmetlerimiz devam edecektir. Seçim dönemi sonuna kadar ilçemizin bütün mahalle ve sokaklarında asfaltlanmamış ve kilit taşı döşenmemiş hiçbir yer kalmayacaktır.
Bu güne kadar Kanal Sokak, 3 adet Sosyal Tesis, 3 adet sportif saha, Kanal Sokak Yapay Şelale, Süs Havuzları, Saat Kulesi, Dağ Ceylanları, Bayazid-i Bistami Hz Türbesi ve Çevresinin Peyzaj çalışmaları, Kilit Taşı Tesisleri bitirilerek hizmete sunuldu.
Yakın zamanda ise; Şehit Gülşah Güler Sosyal Tesisleri, Yüzme Havuzu, Yeni Asfalt şantiyesi, Lise Kampüsü, Yeni Sanayi Ek Binalarının teslimi, Yeni Hurdacılar Sitesinin sahiplerine teslimi, Ceviz Yokuşundaki Yapay Şelalenin Genişletilme Çalışmaları, Çocuk Oyun Parklarının yapılması ve eski parkların revize edilerek spor aletlerinin ve oyun gruplarının yenilenmesi gibi bir çok projemiz de bitme aşamasına gelmiştir.
Organize Sanayi, Doğalgaz, Üniversite ve Öğrenci Yurdu, Yeni Pazar Yerlerinin yapılması gibi birçok projemizi ise yakın bir zamanda hayata geçireceğiz.
Tüm bu çalışmalarımızı siz değerli halkımızla birlikte hayata geçirdik ve hayata geçirmeye de devam ediyoruz. Bizlere verdiğiniz güçle yola çıktık ve bizlere olan inancınızla, bizlere verdiğiniz destekle hizmetlerimizi gerçekleştirmeye devam edeceğiz. Halkımıza bizlere verdiği destek ve gösterdikleri sabırdan dolayı şükranlarımı sunuyor onlara çok teşekkür ediyorum. “ dedi.

_dsc9512

_dsc9509