BAŞKAN YAVUZ, GÜNDÜZ MAHALLESİNİN BİRLİK BERABERLİK TOPLANTISINA KATILDI

Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, Gündüz Mahalle Muhtarı Uğur Sarıfakılıoğlu’un tertiplemiş olduğu birlik beraberlik toplantısına katıldı.
Toplantıya Başkan Yavuz’la birlikte CHP Hatay Milletvekili Birol Ertem, Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Mahalle muhtarları ve vatandaşlar katıldı.
Toplantıda konuşma yapan Başkan Yavuz; “Ülkemizin geleceği ve birlik beraberliği için gece gündüz demeden görevi başında çalışırken hain saldırılar sonucu şehit olan bütün Mehmetçiklerimize, askerlerimize ve sivil vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum. Ülke olarak birlik ve beraberliğe ihtiyacımızın olduğu bu dönemlerde, birbirimize sımsıkı sarılarak kenetlenmeliyiz. Bizler birlik olduğumuz sürece hiçbir kuvvet bizi ayıramaz. Bu vesile ile böyle bir toplantıyı organize etmesinden dolayı, Gündüz mahallesi muhtarı Uğur Sarıfakılıoğlu’na teşekkür ederim. Allah Birlik ve Beraberliğimizi daim eylesin” dedi.
Toplantıda, yürüme engelli 3 vatandaşımıza tekerlekli sandalye verildi.