BAŞKAN YAVUZ “DAHA SİZLERLE BİRLİKTE KIRIKHAN’A KAZANDIRACAĞIMIZ BİRÇOK PROJEMİZ SIRADA BEKLİYOR”

Göreve geldiği günden bugüne kadar Kırıkhan’ın çehresini değiştirecek, toplumun huzur ve refahı için, halkımızın sosyal aktivitelerini yerlerine getirebilecekleri proje ve çalışmalara ağırlık veren Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, ilçe genelinde yapılan hizmet ve çalışmalarla Kırıkhan’ın çehresini değiştirmeye devam ediyor.
İlçemiz genelinde yapılan çalışmalarla ilgili değerlendirmelerde bulunan Başkan Yavuz şunları söyledi;
“Biz bölge milletvekilimiz Mehmet Öntürk, meclis üyelerimiz ve teşkilatımızla birlikte göreve gelmeden önce modern ve yaşanabilir bir Kırıkhan için halkımıza söz verdik. Kırıkhan ve halkımız hizmetlerin en iyisine layıktır dedik ve söz verdiğimiz insan odaklı proje ve çalışmalarımızı bir bir gerçekleştirerek halkımıza verdiğimiz sözleri yerine getirmenin haklı mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz.
Göreve geldiğimiz günden bu güne kadar ilçemizde; 3 mahallemizde çok amaçlı sosyal tesis, 3 mahallemize sportif sahalar, 8 ayrı yeni çocuk parkı, Şelale genişletme ve peyzaj çalışmaları, Kanal Sokak projesi ve sosyal tesis, Oyun parkları ve Mesire alanı içerisine sportif aletlerin konulması, Asfalt ve kilit taşı çalışmaları, Maden ocağı ve kilit taşı tesisinin hizmete başlaması, yeni nikah salonu, ilçemizin güzelleştirilmesi amacıyla kavşaklara yapılan süs havuzları, 500 araçlık ücretsiz otopark, Yeni Adliye Sarayı ile Duble ve bölünmüş yollar tamamlanarak halkımızın hizmetine sunuldu.
Asfalt Şantiyesi, Çok Amaçlı Sinema ve Konferans Salonu, Osmanlı Köyü ve Çocuk Köyü Projeleri, Şelale Genişletme Projesi, Mesire alanı Yapay Göl, Yürüyüş parkuru, Bayezid-i Bistami Hz Türbesinin bakımı ve çevre yolunun genişletilmesi, Lise Kampüsünün hayata geçirilmesi, Yeni Sanayide 80 adet ek İşyerinin tamamlanarak esnaflarımıza teslim edilmesi, Üniversite ve öğrenci Yurdu projesi, 150 yataklı Kırıkhan Yeni Devlet Hastanesinin tamamlanarak hizmete açılması, Yeni Emniyet Müdürlüğü, Organize Sanayi projesi, Kapalı Spor Salonu ve Yüzme havuzu gibi ilçemizin çehresini değiştirecek birçok önemli projeyi yine bölge Milletvekilimiz Mehmet Öntürk ve sizlerle birlikte el ele gönül gönüle gerçekleştirmeye devam ediyoruz.
Bu çalışmaları yaparken bölge milletvekilimiz sayın Mehmet Öntürk’ün üstün gayretleri ve destekleri, ile teşkilatımızın uyumlu çalışmalarıyla gece gündüz demeden sizlere hizmet vermenin gayreti içerisindeyiz.
Bir takım imkânsızlıklara ve kısıtlı bütçemize rağmen yaptığımız her hizmet halkımızın rahatlığı için yapılmaktadır. Daha sizlerle birlikte Kırıkhan’ımıza kazandıracağımız birçok önemle projemiz sırada bekliyor. Bu hizmetlerin yapılması sırasında bizlere desteklerini ve dualarını esirgemeyen siz değerli halkımıza sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.
“Biz hep birlikte Türkiye’yiz.” Tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet’ ilkesi; milletimizin birlik ve beraberliğinin, geleceğinin teminatıdır. Allah Ülkemizin birlik, beraberlik ve bölünmez bütünlüğüne zarar vermesin. Allah tüm halkımızdan razı olsun. Mutlu yarınlar hepimizin olsun. “

3-DSC0348

IMG_2079--------