BAŞKAN YAVUZ “DAĞYELİ GAZETESİNİN 57. KURULUŞ YIL DÖNÜMÜ KUTLU OLSUN”

DAĞYELİ GAZETESİ 57 YAŞINDA..
BAŞKAN YAVUZ “DAĞYELİ GAZETESİNİN 57. KURULUŞ YIL DÖNÜMÜ KUTLU OLSUN”
21.07.2016
Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, Dağyeli gazetesinin 57. Kuruluş yılı dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı. Başkan Yavuz yayınladığı mesajında şunları söyledi;
“Bir toplumun birlikte yaşama bilinci, birlikte üretme, yönetme olan demokrasi kadar birlikte yaşam kültürünün yerleşmesi gelişmesinde yer tutan yerel yayın organları ülkemiz için vaaz geçilmez bir kazançtır.
İlçemizin toplumsal yaşantısında, halkımızın müşterek sesi, gözü ve kulağı ile Dağyeli Gazetesi, süreli yayın hayatında ilkeli yayıncılık anlayışını 23 Temmuz 1959 kuruluş yılından bu güne kadar başarı ile sürekli sürdürmüştür.
23 Temmuz 1959 yılından bugüne kadar ilçemizin sosyal ve kültürel yaşantısında halkımızın duygularına tercüman, düşüncelerine ses olan, tarafsız yayın ilkesi doğrultusunda ilkeli habercilik yaparak, haber, fotoğraf ve araştırmalarıyla kaynak oluşturarak halkı aydınlatan Dağyeli Gazetesine yayın hayatında başarılarının devamını dilerken, değişim ve gelişimde ilçemizin, sosyal, ekonomik alanda geldiği noktada katkılarının artarak devam etmesi ümidiyle, Dağyeli Gazete ve Matbaasının sahibi ve bütün çalışanlarını en samimi duygularımla kutlarım.”

Ayhan Yavuz
Kırıkhan Belediye Başkanı