BAŞKAN YAVUZ CUMHUR BAŞKAN’LIĞA HAZIR ETKİNLİĞİNDE KONUŞTU

“BAŞKANLIK YOLUNDA SAYIN LİDERİMİZİN EN BÜYÜK DESTEKÇİSİYİZ”

Ak Parti Kırıkhan İlçe Teşkilatı, Kırıkhan Şehit Gülşah Güler Sosyal Tesislerinde “Cumhur, Başkan’lığa Hazır” sloganıyla düzenlediği etkinlikte konuştu.

Başkan Ayhan Yavuz yaptığı konuşmada, 2,5 yıllık süreçte kısıtlı imkânlara rağmen gerçekleştirdiği hizmetleri dile getirdi ve geniş bir yüzölçümüne sahip Kırıkhan’ın her kesimine hizmet götürmeye çalıştıklarını ve bunda da başarılı olduklarını belirtti.

Amanosların zirvesinden Suriye sınırına kadar Kırıkhan’ın 73 mahallesinden 60’ının asfaltlanması ve kilit taşı döşeme çalışmalarının tamamlanarak ulaşımda örümcek ağı gibi ilçemizin mahallelerimizle birbirine bağlandığını ifade eden Başkan Yavuz yaptığı açıklamada; Kalan 13 mahallemizde ise yapılan programlı çalışmalar ile hizmetlerimiz devam ediyor. Bölge milletvekilimiz Mehmet Öntürk, İlçe Parti yönetimimiz, Belediye Meclis üyelerimiz ve muhtarlarımızla birlikte yaptığımız uyumlu çalışmalar neticesinde İlçe merkezindeki Kanal sokak ve Sosyal Tesisleri, 3 adet Düğün Salonu ve Taziye Evleri, 3 adet sportif saha, 9 adet yeni çocuk parkı, Ketem Merkezi, Yeni Hurdacılar Sitesi, Yeni sanayi sitesinde 80 adet işyerinin esnaflarımıza kazandırılması, Şehit Gülşah Güler Sosyal Tesisleri ve önemli İnanç merkezlerimizden birisi olan Bayazid-i Bistami Hz. Türbesinin çevre düzenlemesi ile birlikte çevre yolunun asfaltlanması, 2.Grup Maden Ocağı ve taş üretim Tesisleri, Kilit Taşı Üretim Tesisleri, saatte 220 ton asfalt üretim kapasiteli YeniAsfalt Şantiyesi gibi birçok projemiz bitirilerek İlçemizin hizmetine açıldı.

Yüzme Havuzu, Şelale genişletme ve Mesire alanı peyzaj ve çevre düzenleme çalışmalarımız ise halen devam ediyor. Milletvekilimiz Mehmet Öntürk’ün büyük özveri ve gayretleriyle ilçemize kazandırdığımız Kurtlusoğuksu Göleti, Lise kampüsü ve yeni Emniyet Müdürlüğünün inşaatları devam ediyor. Yine İlçemizin kaderini değiştirecek ve ilçemizi cazibe merkezi haline getirecek Osmanlı ve Çocuk Köyü projesi, Kültür Merkezi Projesi, Organize Sanayi, Üniversite ve öğrenci kampüsü, gibi diğer devasa projelerimiz ise sırada bekliyor. Şu anda burada Demokrasi şehidimizin ismini verdiğimiz Şehit Gülşah Güler Sosyal Tesislerinde “Cumhur Başkan’lığa Hazır” temalı toplantıyı yaparak bu tesisimizi de sizlerin hizmetine açmış bulunuyoruz. “Hizmetlerimizin en önemlilerinden birisi de doğalgazdır. Doğalgaz boru hattının döşenmesi devam ediyor. Kirli havadan yaşanılmaz bir duruma gelen ilçemizde gelecek yıl bazı mahallelerimiz Doğalgaz kullanmaya başlayacak. Alt yapı çalışması belediye başkanları için risk taşır, ancak biz geleceğimiz için, ilçemiz için, çocuklarımız için taşın altına elimizi değil gövdemizi koyduk.

Türkiye üzerinde kirli oyunlar oynanmaya devam ediliyor. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan var gücüyle, Türkiye’nin ve Türk halkının haklarını savunuyor, kimseye boyun eğmiyor. Böylesine yiğit, cesaretli lider bir Cumhurbaşkanına destek olmak bizim boynumuzun borcudur. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan‘la beraber bu milletin yolu daha çok açık olacak ve içimizdeki hainlerin tümü temizlenecektir. Bütün varlığımızla Cumhurbaşkanımızın yürüdüğü bu kutlu yolunda bizlerde yanında yer alarak destek olmaya devam edeceğiz” dedi.

_dsc3749

_dsc3750