BAŞKAN YAVUZ, CHP LİDERİ KILIÇDAROĞLU’NA YAPILAN SALDIRIYI KINADI

Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun konvoyuna yapılan saldırıyı yaptığı basın açıklamasıyla kınadı. Başkan Yavuz yaptığı açıklamada şunları söyledi;

“Ülkemizin milli birlik ve beraberlik örneğinin yaşandığı bu günlerde, bunu hazmedemeyen terör örgütleri her türlü kirli ve alçakça saldırılarına devam etmektedir.

Artvin’de Şavşat ilçesinden Ardanuç’a gitmekte iken Yanıklı köyü yakınlarında terörist grup tarafından CHP konvoyuna ateş açılmıştır. Yapılan saldırı sonucunda yaralı görevlilerimiz var ve 1 şehidimiz var. Rabbim şehit olan kardeşimizin mekanını cennet eylesin, ailelerine başsağlığı dilerim. Yaralı askerlerimize de acil şifalar diliyorum.

Bu saldırı, vatanımızın birliğine ve beraberliğine en önemlisi ülkemizin bölünmez bütünlüğüne yapılmış bir saldırıdır. “BİZ HEP BİRLİKTE TÜRKİYE’YİZ.” CHP Genel Başkan’ı Sayın Kılıçdaroğlu’na, tüm CHP teşkilatlarına, CHP’ye gönül vermiş kardeşlerime ve aziz milletimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.”
Ayhan Yavuz
Kırıkhan Belediye Başkanı