Açık

BAŞKAN YAVUZ, ARAÇ MUAYENE İSTASYONU İÇİN TUV TÜRK’E YER TAHSİS ETTİ

Halkımızın büyük sıkıntı yaşadığı Araç Muayene İstasyonunun ilçemize kazandırılması için, Belediye Başkanımız Ayhan Yavuz ve Milletvekilimiz Mehmet Öntürk’ün yaptığı girişimler meyvesini veriyor.

Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, bugün Belediyemize nezaket ziyaretinde bulunan TUV Türk Adana-İçel-Hatay Araç Muayene Hizmetleri Yapım İşletim A.Ş. Genel Müdür Vekili Naci Menteş ile birlikte, Araç Muayene İstasyonu için tahsis edilen Kırıkhan Belediyesi Bakım Onarım Atölyesi içindeki yeri gezerek incelemelerde bulundular.

Araç Muayene istasyonunun en kısa sürede ilçemize kazandırılması için çalışmaların devam ettiğini belirten Başkan Yavuz; ” Halkımızın, esnafımızın, vatandaşımızın derdi, bizim de derdimizdir. Yaptığımız bütün çabalar halkımızın sıkıntı duyduğu konuların çözümlenmesi yönünde ilerlemektedir.

Amanos tünelinin açılmasıyla birlikte bölgemize yapılacak olan yatırımlar sonucunda, şehrimiz büyük bir öneme sahip olacak. İlçemize kazandıracağımız bu Araç Muayene istasyonu da bütün bölgemize hitap etmiş olacak. Böylece vatandaşlarımız araç muayenesi için ilçe dışına gitme ve sırada bekleme sıkıntısından kurtulmuş olurken; Esnafımızda, Muayene İstasyonu sayesinde bölgemizden gelen araçlar vasıtasıyla ilçemiz ekonomisine katkı sağlamış olacaklar” dedi.