Açık

BAŞKAN YAVUZ “1 EYLÜL DÜNYA BARIŞ GÜNÜ KUTLU OLSUN”

01.09.2016
Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, 1 Eylül Dünya Barış Günü münasebetiyle kutlama mesajı yayınladı. “Barışın Olduğu yerde huzur, güvenlik, mutluluk vardır. Bütün insanlık buna muhtaç olup yaşamını bu doğrultuda gerçekleştirir” Diyen Başkan Yavuz, mesajında şunları söyledi;
“Barışın Olduğu yerde huzur, güvenlik, mutluluk vardır. Bütün insanlık buna muhtaç olup yaşamını bu doğrultuda gerçekleştirir. Barış yoksa; savaş iklimi Ortamı, sosyal, kültürel ve ekonomik olarak tüm ülkeleri olumsuz yönden etkilemekte, can ve mal kaybıyla insanlığa gözyaşı yaşatmaktadır.
Ülkemizin komşularına ve orta doğuya bakacak olursak barışın anlamını daha iyi kavramış oluruz. Anadolumuzun tüm renklerinin ve Ortadoğu’nun tüm halklarının, barışın egemen olduğu bir coğrafyada yaşaması en büyük arzumuzdur. Yeryüzünde tüm insanlığın ortak olarak kullanması gereken dil; barış, kardeşlik ve birbirimizi kabullenip, birlikte yaşama dilidir. Barış; hava ve su gibi insanlığın geleceğinin temel unsuru olan bir ihtiyaç, insanca yaşamanın en önemli şartıdır. Başta ülkemizde olmak üzere sınır komşularımızda ve tüm dünyada savaşın, terörün kan, acı ve gözyaşının son bulması tüm insanlığın arzusu olmalıdır.
Ülkemizde birlik, beraberlik ve kardeşliğimize, vatanımızın bütünlüğüne karşı yapılan hain saldırıların bir an önce son bulması, bin yıllık kardeşliğimizin el ele, gönül gönüle devam etmesi temennisiyle, Savaş ve şiddetin son bulduğu, yıkımların acıların ve gözyaşlarının olmadığı; Huzur, mutluluk ve kardeşliğin yaşandığı bir dünya özlemiyle tüm insanlığın 1 Eylül Dünya Barış gününü kutlar, Dostluğun, kardeşliğin hüküm sürdüğü daha güzel, yaşanabilir bir dünya dilerim.

10380134_318382175016052_6572962672083973263_o