Hafif Yağmurlu

AYHAN YAVUZ; “İLÇE HALKIMIZA SÖZ VERDİK VE ALAN YAYLASININ YOLUNU YAPIYORUZ”

Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz ilçe halkına vermiş olduğu sözleri yerine getirmeye devam ediyor.

Ak parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, parti teşkilatı ve toplumun her kesimi ile büyük bir uyum içerisinde çalışarak sınırsız hizmetler sunan Başkan Yavuz, Hatay Büyükşehir Belediyesinin sorumluluğunda olmasına rağmen bir türlü yapılmayan hizmetleri de kendi hemşerileri ve memleketi adına yaparak millet bütünleşmesinin en somut örneğini veriyor.

Bu bağlam da, Kırıkhan’ın Ceylanlı mahallesinin Alan Yaylası yolu, Hatay Büyükşehir Belediyesinin sorumluluğunda olmasına rağmen bir türlü yapılmaması üzerine yayla yolunun yapımında başrol üstlenen Ayhan Yavuz ve Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, Karayolları Bölge Müdürlüğü yetkilileriyle birlikte Alan Yayla yolunun yapılma çalışmalarını süratle başlattı.

Yol yapımının başlangıç çalışmalarına Ak parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, Ak parti Hatay il Başkanı İbrahim Güler, Ak parti Kırıkhan ilçe başkanı Ömer Erdal Çelik ve yönetim kurulu üyeleri, Belediye Meclis üyeleri, Mahalle muhtarı ve Karayolları Bölge Müdürlüğü yetkilileri katıldılar.

Yol yapım çalışmaları tüm hızıyla devam ederken konuyla ilgili açıklama yapan Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz; “ Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerinde ilçe halkımıza verdiğimiz bir sözü daha yerine getirmenin mutluluğunu yine sizlerle birlikte yaşıyoruz. Hatay Büyükşehir Belediyesinin yetki ve sorumluluk altında bulunmasına ve defalarca kez mahalle halkımıza söz verilmesine rağmen yapılmayan Alan Yaylasının yolunda, Hatay Milletvekilimiz Hüseyin Yayman ve Belediyemizin girişimleri neticesinde Karayolları Bölge Müdürlüğümüzün de destekleriyle stabilize asfalt çalışmalarına başlamış bulunmaktayız.

En kısa sürede Alan Yaylamızın yolunu asfaltlayıp bitirmiş olacağız ve önümüzdeki yıl yayla halkı yol konusunda sıkıntı yaşamayacaklar. Yeni asfalt yolumuz tüm ilçemize ve mahalle halkımıza Hayırlı olsun” dedi.

Başlanan yol çalışmalarının en kısa süre içerisinde tamamlanıp halkın hizmetine sunulması hedeflenmekte.