Açık

AYHAN YAVUZ; “HALKIMIZA NE SÖZ VERDİYSEK YERİNE GETİRMEYE DEVAM EDİYORUZ”

Kırıkhan Belediyesi’nin yürüttüğü  Kilit taşı döşeme çalışmaları ilçe genelinde devam ediyor.

Tayfur Sökmen Caddesinde devam eden kaldırım düzenleme ve kilit taşı döşeme çalışmalarında yolların modern bir görünüme kavuşturulması için Kırıkhan Belediyesinin çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, yürütülen kilit taşı döşeme çalışmalarını yerinde inceleyerek Birim Müdürlerinden çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Başkan Yavuz devam eden çalışmalarla ilgili yaptığı açıklama da  “Hemşerilerimize vermiş olduğumuz sözleri yerine getirmek için bütün birimlerimizle gece gündüz demeden koordineli olarak çalışmaktayız. İlçemizde bozulan yolların bir kısmını Kilit taşı döşeyerek bir kısmını da asfalt çalışmaları yaparak yürütüyoruz. Şu anda Kilit Taşı döşeme çalışmalarını Fen İşleri ve Muhtarlıklar Müdürlüğü ekiplerimiz Tayfur Sökmen Caddesinde  sürdürmektedir.

En kısa sürede ilçemizin diğer mahallelerinde de asfaltlama ve kilit parke çalışmaları başlayacak. Kırıkhan’da asfalt ve kilit taşı yapılmayan yolumuz kalmayacaktır. Halkımıza ne söz verdiysek yerine getirmeye devam ediyoruz.” Dedi.