Gök Gürültülü

AYHAN YAVUZ; “DÜNYA’NIN YENİ “ABİSİ” CUMHURBAŞKANIMIZ SAYIN RECEP TAYYİP ERDOĞANDIR..!”

Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, Dünya’da yaşanan gelişmeler ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Dünya barışı için arabulucu rolünü üstlenmesiyle ilgili basın açıklaması düzenledi.
Başkan Yavuz açıklamasında; “Dünya maalesef ki tam bir kaos yaşamakta ve orta doğu her an Cehenneme dönmek üzere..
ABD – RUSYA restleşmesinde Dünya liderimiz, Başkomutanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın devreye girmesi, dünya barışı için çok önemli bir hamledir.
Bu durum şunu bir kez daha tüm dünyaya göstermiştir ki, “ARTIK DÜNYA’NIN ABİSİ CUMHURBAŞKANIMIZ SAYIN RECEP TAYYİP ERDOĞANDIR.”
“YAŞAMAYI ÖDEV, YAŞATMAYI İBADET” sayan Dünya liderimiz, Ülkemizi Dünya lideri ülke haline getirir iken, Zalime karşı Mazlumun yanında olup, kucak açarak tüm dünyaya insanlık ve medeniyet dersi vermiştir.
15 Temmuz süreciyle başlayan, bunun devamı olarak Ülkemiz ekonomisinin çökertilmesi için başlatılan Dövizdeki artışları ile devam eden, bir yandan sınır ötesinde, diğer yandan Güneydoğu’da terörle başarılı bir şekilde mücadele eden ülkemiz, Dünya liderimiz ve Hükümetimizin dik duruşu, kararlılığı tüm dünyaya “BÜYÜK TÜRKİYE GERÇEĞİNİ” kabul ettirip “DİZ ÇÖKTÜRMÜŞTÜR.”
Sözde ülke çıkarları adına Suriye’de kirli oyunlar oynayan, masum insanların kanını döken haçlı zihniyetleri, kendi aralarında dahi anlaşmazlığa düşmüş, bunun sonucu olarak 3. Dünya savaşının eşiğine gelinmiştir.
Yaşanan bu durumlara karşı Cumhurbaşkanımız, Vakur bir Dünya liderliği örneği sergilemiş, uygulamış olduğu başarılı girişimlerle 3. Dünya savaşının önüne geçmiş ve böylece tüm Dünyayı Cehennemin eşiğinden döndürmüştür.
Dünya liderimizin bütün batılı ülkeler tarafından sözünün dinlenir hale gelmiş olması ülkemiz içinde büyük bir gurur kaynağı olmuştur.
Şunu da önemle vurgulamak isterim ki, Dünya liderimizin bu başarısında elbette ki Yüce Türk Milletinin güveni, desteği, birlik ve beraberliği, kardeşliği en büyük etken olmuştur.
İşte bütün bu sebeplerden dolayıdır ki, bizler birlik ve beraberliğimizi, kardeşliğimizi ve daha da önemlisi Dünya Liderimiz, Başkomutanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a desteğimizi her zamankinden daha fazla vermeliyiz.
Türkiye’nin bekası için, Cumhurbaşkanımıza güçlü bir şekilde destek vermek bizler için şart olmuştur.
Unutmayalım ki “ SAHİPSİZ KALMIŞ VATANIN BATMASI HAKTIR. EĞER SEN SAHİP ÇIKARSAN BU VATAN BATMAYACAKTIR.” Dedi.