AYHAN YAVUZ BELEDİYE ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİNİN ZABITA HAFTASINI KUTLADI

Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, Belediye Zabıta personellerinin 192. Yıl dönümü haftasını kutladı.

Kırıkhan Belediyesi Meclis toplantı salonunda gerçekleşen kutlamaya, Başkan Ayhan Yavuz’la birlikte Belediye Meclis üyeleri, Zabıta müdürü Ahmet Mazlum ve Zabıta personelleri bulundu.

Kutlamada açıklama yapan Başkan Yavuz; “Vatandaşların memnuniyeti noktasında zabıtaların önemli görevler üstlenmektedir. “7/24 mesai mefhumu gözetmeksizin çalışan, Kırıkhan’da yaptığı denetim ve uygulamalarla vatandaşlarımıza güvenli, sağlıklı ve düzenli bir yaşam alanı hazırlayan zabıta birimimiz, kentsel değişim ve planlamalarımızın uygulanmasında hep en önde fedakârca hizmet etmektedir. Görevleri gereği bazen hak etmedikleri tepkilerle de karşılaşan zabıta arkadaşlarımın haftasını kutluyor, görevlerinde başarılar diliyorum” dedi.

Daha sonra açıklama yapan Kırıkhan Belediye Zabıta Müdürü Ahmet Mazlum; “ Mesai saatlerimizin her anında zor şartlardaki çalışmalarımız karşısında her zaman bizlere destek olup güç, kuvvet veren değerli Başkanımız Sayın Ayhan Yavuz’a esirgemediği desteklerinden dolayı şahsım ve bütün zabıta personellerimiz adına teşekkür ederim.

En büyük mutluluğum, Vatandaşlarımıza ve Memleketimize karşı yapmış olduğumuz görevleri, başarılı bir şekilde yerine getirerek halkımızın teveccühünü kazanmış olmamızdır.

Bu duygu ve düşüncelerle başta Kırıkhan Belediyesi Zabıta personellerimiz olmak üzere bütün Zabıta memuru arkadaşlarımızın Zabıtalar haftasının 192. Yıl dönümünü en kalbi duygularımla kutlar, görevlerinde başarılar dilerim” dedi.

Yapılan bu açıklamaların ardından, Ahmet Mazlum Zabıta ekiplerine vermiş olduğu desteklerden dolayı Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’a tekrar teşekkür edip bir demet çiçek verdi.