ANTALYA VALİSİ MÜNİR KARALIOĞLU BAYAZİD-İ BİSTAMİ HZ TÜRBESİNİ ZİYARET ETTİ

Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Antalya Ak Parti İl Başkanı Av.Rıza Sümer, Antalya Mhp İl Başkan Mustafa Aksoy, bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Kırıkhan’a geldi.

Kırıkhan Kaymakamı Hasan Gözen, Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, Ak Parti Hatay İl Başkanı Ahmet Atıç, Kırıkhan İlçe Başkanı Ömer Ayhan Şıhça, Ak Parti Teşkilat Başkanı Garip Havalı, Ak Parti Gençlik Kolları, Kadın Kolları ve Yönetim Kurulu Üyeleriyle beraber Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Antalya Ak Parti İl Başkanı Av.Rıza Sümer, Antalya Mhp İl Başkan Mustafa Aksoy’u Bayazid-i Bistami Hz.Türbesinde çiçeklerle karşıladılar.

Karşılama ve selamlaşmanın ardından hep birlikte İslamın Manevi Mimarlarından Bayazid-i Bistami Hz. Türbesi gezilerek, buranın manevi havası teneffüs edilip dualar edildi. Türbe imamı İsmail Bağcı tarafından Misafirlere Darb-ı Sak kalesi ve Bayazid-i Bistami’nin kısa hayatı hakkında bilgiler verildi. Başkan Yavuz ve Ak Parti heyeti Antalya valisi ile Ak Parti ve MHP il başkanlarıyla bir süre sohbet ettiler.

Türbe ziyareti sonrası misafirlerine Havuç suyu ikram eden Başkan Yavuz ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek kısa bir teşekkür konuşması yaptı. Türbe ziyareti sonrası Başkan Yavuz ve Ak parti heyeti, konuklarını yolcu ederek uğurladılar.

_dsc5051

_dsc5058