Hafif Yağmurlu

ANKARA BİRLİK VAKFI VE AFRİN KURTULUŞ KONGRESİ ÜYELERİ BAŞKAN YAVUZ’U ZİYARET ETTİ

Ankara Birlik Vakfı ve Afrin Kurtuluş Kongresi yönetim kurulu üyeleri Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’u makamında ziyaret etti.
13 Nisan 2018 Cuma günü saat 14.00’ de Belediye Meclis toplantı salonunda gerçekleşen ziyarete, Suriye Türkmen Kitle Partisi Başkanı ve Afrin Kurtuluş kongresi üyesi Eyüp Ahmetağa, yönetim kurlu üyeleri Zoher Ali, Moammed Rushdi Hamod, Hasan Shindi, Ankara birlik Vakfı Yönetim kurulu başkanı Arif Yılmaz, Emniyet İl mahalle idare müdürü ile Vakıf müdürü Nevzat Tiryaki ve beraberinde ki heyet katıldı.
Ziyarette konuşma yapan Başkan Yavuz; “Gerçek bölge halkı oradan uzaklaştırılmıştır. Tamamen terör örgütleri yerleştirilmiştir. Batının esas hedefi bu bölgede enerji koridoru oluşturmaktır. Burada yapmış olduğumuz çalışmalar 100 yılın bekası ve istikrarı için yapılan çalışmalardır. Hep birlikte el ele verip Bayrağımızı, sözümüzü yere düşürmeden devam edeceğiz. Düne kadar itile kalka ülke konumda idik. Ama bugün Dünyanın abisi durumundayız. Buda Dünya liderimiz Cumhurbaşkanımızın başarılı politikaları ve dik duruşundan kaynaklanmıştır” dedi.
Afrin Kurtuluş kongresi üyeleri, Afrin’in tarihi ve son yıllarda yaşamış oldukları sıkıntılardan bahsedip Raco bölgesi başkanı “ÖMÜR BOYU TÜRKİYE’YE BORÇLUYUZ” deyip teşekkür etti.
Ankara Birlik Vakfı üyeleri’ de Afrin’den gelen misafirlere hitaben her zaman sizlerin yanındayız deyip destek olduklarını bildirdiler. Ayrıca, Misafirperverliğinden dolayı Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’a teşekkür edip plaket verildi. Buradaki görüşmelerin ardından Başkan Yavuz misafirlerini uğurladı.