Açık

AK PARTİ KIRIKHAN’DA MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ

Yerel Seçimlerin yaklaşması ile birlikte Siyasi Partiler çalışmalarına ve istişare toplantılarına hız vermeye başladılar.

Bu bağlamda Kırıkhan Muhtarlar Derneğinin düzenlediği Birlik, Beraberlik ve İstişare toplantısı 14.10.2018 Pazar günü saat 09:30’da Kırıkhan Edem Park’ta gerçekleştirildi.

Kırıkhan’daki 73 Mahalle muhtarlarıyla sabah kahvaltısında bir araya gelen AK Parti heyeti, 31 Mart 2018 Pazar günü yapılacak olan yerel seçimler için Mahalle muhtarlarından seçimlerde destek istediler.

Kırıkhan Muhtarlar Derneğinin düzenlediği Muhtarlarla Buluşma Programına Ak Parti Hatay İl Başkanı İbrahim Güler, Ak Parti Hatay Milletvekilleri Hüseyin Yayman, Hacı Bayram Türkoğlu, Hüseyin Şanverdi, Sabahat Özgürsoy Çelik, Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, İlçe Başkan vekili İbrahim Cihangir, Muhtarlar Dernek Başkanı Süleyman Durgun, Ak Parti Yönetim kurulu üyeleri ile  Muhtarlarımız katıldılar.

Hatay Milletvekilleri toplantıda birlik beraberlik mesajları verirken ortak bir dille mahallelerin sorunları, çiftçi ve esnafların istekleri ile vatandaşların taleplerinin dinlendiğini ve bu sorunların en kısa zamanda çözümlenmesi için gereken adımların atıldığını ifade ettiler.

Özellikle çiftçilerimizin sulama sorunlarının 31 Temmuz itibarıyla tarihe karıştığına ve bütün sorunların her zamanki gibi birlik ve beraberlik içerisinde çözeceklerini dile getiren Ak Parti Hatay Milletvekilleri, 31 Mart 2018 Pazar günü yapılacak yerel seçimlerin Hatay’da yapılacak yerel ve genel hizmetler için çok önemli olduğunu ifade ederek yerel yönetim seçimleri için mahalle muhtarlarından ve Hatay halkından hem Büyükşehir hem de ilçe belediye başkanlıkları için oy desteği istediler.

Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz ise toplantıda yaptığı konuşmada 31 Mart 2014 yerel seçimlerinde vatandaşlarımıza söz verdiği hizmetlerin tamamına yakınını hizmet ekibiyle birlikte gerçekleştirildiğini, mahallelerin kalan eksiklikleri bildiğini ve yerel seçimlerden önce bitirmek için ekip olarak ellerinden gelen bütün gayretleri gösterdiklerini ifade etti. Özellikle son bir ay içerisinde Karaçağıl, Demirkonak, İncirli ve Çorum mahallelerinin sıcak asfalt çalışmalarının tamamlandığını bu hafta içerisinde ise Yalangoz mahallesinin sıcak asfalt ile kaplanacağını,  Alan yaylasının yolu için Karayolları Bölge müdürlüğü ile Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman ile birlikte görüşüldüğünü ve yayla yolunun incelenerek önümüzdeki günlerde sıcak asfalt çalışmalarına Kırıkhan Belediyesinin ekipman ve lojistik desteği ile başlanacağını belirtti. Ayrıca ilçe merkezi içerisinde doğalgaz altyapı çalışmaları ile diğer yatırım çalışmalarının da hız kesmeden devam ettiğini duyurarak 31 Mart 2018 Pazar günü yapılacak yerel seçimleri öncesinde hizmetlerin artarak devam etmesi için Muhtarlarımızın desteğinin büyük anlam ifade ettiğini ve bu manada hem Büyükşehir Belediyesi hem de ilçe belediye başkanlığı seçimlerinde mahalle muhtarlarımızla birlikte tüm vatandaşlarımızdan Ak partiye destek beklediklerini ifade etti.

Birlik, Beraberlik ve istişare toplantısı günün anısına toplu fotoğraf çekilmesi ile son bulurken Kırıkhan’daki istişare gezileri; Mahallelere yapılan ziyaretler, düğün ve taziye ziyaretleri ile son buldu.