Açık

AK PARTİ KIRIKHAN İLÇE DİVAN TOPLANTISI YAPILDI

AK Parti Kırıkhan İlçe Divan Toplantısı İl Başkanı Ahmet Atıç ve Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’un da katılımıyla Cumartesi günü saat 11:00’de Kırıkhan Ak Parti ilçe Teşkilatında gerçekleştirildi.

Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasıyla başlayan Divan Toplantısına Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, Ak Parti İl Başkanı Ahmet Atıç, Ak Parti Kırıkhan İlçe Başkanı Ömer Ayhan Şıhça, Ak Parti ilçe yönetimi, Ak Parti Belediye Meclis Üyeleri , Gençlik Kolları ve Kadın Kolları Başkanları ile Mahalle Temsilcileri katıldılar.

Divan Toplantısında Kırıkhan İlçe Başkanı Ömer Ayhan Şıhça, Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, İl Başkanı Ahmet Atıç, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanı birer konuşma yaptılar.

Başkan Yavuz yaptığı konuşmada göreve geldiği günden bugüne kadar yapılan hizmetleri hakkında bilgiler verdi ve ilçe genelinde verdiği sözleri bir bir yerine getirildiğinin altını çizdi. İl Başkanı Ahmet Atıç ise Hatay ve Kırıkhan’da yapılan Ak parti hizmetleri hakkında bilgiler verdi. Kırkhan İlçe Başkanı Ömer Ayhan Şıhça ise Kırıkhan’da ilçe teşkilatının yapmış olduğu çalışmalar hakkında bilgiler verirken Divan Toplantısı Kırıkhan Belediyesinin Başkan Yavuz’un göreve geldiği günden bugüne kadar Kırıkhan’a kazandırmış olduğu hizmetler için hazırlamış olduğu muhteşem Sinevizyon gösterisiyle son buldu.

_dsc5664

_dsc5673