9. KAVUN FESTİVALİ BUGÜN YAPILDI

Kırıkhan Belediyesinin düzenlediği 9. kavun festivali bugün Cevher Dudayev parkında Yapıldı.
her yıl 6 Temmuz Kırıkhan’ın Kurtuluş gününde gerçekleştirilen kavun festivali Ramazan Ayına Denk Gelmesi ile 1 hafta öncesine alınarak bugün yapıldı.
9. Kavun festivaline katılan kavun üreticilerinin ürünleri seçici jüri üyeleri tarafından kavunların tatlarına bakılarak puanlama yapıldı. bu puanlama sonucunda dereceye girenler isimler 1. Mehmet Denizoğlu, 2. Oğuzhan Kayan, 3. Halil Yaşan olarak belirlendi.
Festivalde dereceye giren Üreticilerin ödülleri 6 Temmuzda Türk Ordusunun Kırıkhan’a Girişinin 76. yıl Dönümü Uğur Işılak Konseri Öncesinde verilecektir.
Festivale Kırıkhan Belediye Başkan Vekili Reşit Koşun,Belediye Meclis Üyeleri,Belediye Başkan Yardımcısı, Ziraat dası Baskanı , İlçe Tarım Müdürü , Ticaret Odası Başkanı, daire amirleri ve kavun üreticileri katıldı.

1 DSC_0021 DSC_0023 DSC_0033 DSC_0059