Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Hatay 24 °C
Az Bulutlu

KIRIKHAN, İFTAR YEMEĞİNDE BULUŞTU

Bölge Milletvekilimiz Mehmet Öntürk ile Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’un birlikte organize edilen Kırıkhan çamlık mevki Kırıkhan Spor Tesislerindeki İftar yemeğine hazırlıklar üst düzeyde bir profesyonel ekip tarafından hazırlandı.
İftara Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Salih Kapusuz, Hatay Milletvekilleri, Orhan Karasayar, Mehmet Alğan, H.bayram Türkoğlu Ak Parti Hatay İl Başkanı Ahmet Atıç ve yönetim kurulu üyeleri, il ve ilçe kadın kolları başkanları ve yönetim kurulu üyeleri, il ilçe gençlik kolları başkanları ve yönetim kurulu üyeleri, Ak Parti İlçe Belediye başkanları, Ak Parti Hatay il ve ilçe Meclis üyeleri, Hatay İl ve ilçe muhtarları yerel basın kuruluşları ve ilçe halkımızın yoğun ilgi gösterdiği davete Bölge Milletvekilimiz Mehmet Öntürk ve Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz Katılımcıları hoş geldiniz diyerek karşıladılar.
Kuranı Kerim ve Dualar okunmasıyla iftar açıldı, semazen gösterisini müzik dinletisi takiben iftar duası yapıldı.
Belediye Başkanı Ayhan Yavuz Teşekkür Konuşmasında davetlilere bu mübarek Ramazan Ayında sizleri ağırlamaktan ilçem ve Şahsım Adına Mutluluk ve onur duydum, hepinize teşekkür ederim. Ramazanın güzel iftarından birini islamın manevi dinamitlerinden Beyazıdı Bistami Hazretlerinin Manevi Havasını Tenefüs ederek sizlerle birlikte yapmanın mutluluğunu, birlikte bereket hoşgörü yardımlaşma, kucaklaşmayı gerçekleştirdiğimizi gözlemledim. İlçe dışından gelen davetlilere ilçem ve şahsım adına Hoş geldiniz der teşekkürlerimi sunarım dedi.
Daha sonra Bölge Milletvekilimiz Mehmet Öntürk, Ak Parti İl başkanı Av. Ahmet Atıç, Ak Parti genel Başkan Yardımcısı Salih Kapusuz birer konuşma yaparak Kırıkhan Halkı ile bir araya gelmekten duydukları memnuniyeti belirterek sizlerle birlikte Güzellikleri paylaşmak aramızdaki dayanışmayı arttırmak, Ülkemizin birlik ve beraberliğini bu ramazanı şerifte daha kuvvetlendirmek gibi mesajlar içeren konuşmalar yaptılar.

1

Kırıkhan Belediyesi

Sitemizde yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz..

Cumhuriyet Mahallesi General Şükrü Kanatlı Caddesi No:2 Kırıkhan-HATAY
Santral No: 0326-344 14 22|Faks No: 0326 344 10 06