5 YOL CATINA SAAT KULESİ

02.10.2015
İlçemizin Önemli İşlek merkezi olan 5 Yol Çatı ( Ziraat Bankası altı ) Kanatlı Caddesi Şehit Karaoğlu Caddesi, Nuriye Civelek Bulvarı ( Eski Sanayi Caddesi ), Tayfur Sökmen Caddesi (Hassa Caddesi) ve Alparslan Türkeş Bulvarı’nın ( Reyhanlı Yolu ) birleştiği yerdir.
Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’un Fen İşleri Müdürlüğü, Park Bahçe Müdürlüğü ve Proje Müdürlüğüne vermiş olduğu bir proje kapsamında yeniden düzenlenmesi talimatı gerçekleşiyor.
Bugün İlçemizin Cazibe Merkezi olacak, Güzel Estetik bir görünüm kazanacak Şehirleşmemizde bir atım ileri götürecek bir proje saat kulesinin monte edilmesi ile çalışmalar başladı. Çalışmalar bitene kadar devam edecek çalışma sonunda buranın İlgi Merkezi ve İlçemizi tanıtıcı özelliğiyle simgeleşecek bir görünüm kazanılması sağlanacaktır.
5 Yol çatında Led Işıklı saat kulesi ile döner kavşak düzenlemesi Peyzaj çalışması yapılacaktır. Saat Kulesinin Led Aydınlatması İle Geceleri Ayrı bir renk ve güzellik estetik katacaktır.
Belediye Başkanı Ayhan Yavuz ‘’ Vatandaşlarımızın hak ettiği hizmetleri en iyi şekilde onlara ulaştırmanın hevesi ve heyecanı içerisindeyiz, Hizmetlerimizle İlçemizin her noktasındayız’’ Hizmetlerimiz devam edecektir. İlçemiz modern bir kent olma yolunda ilerlemektedir. Söyleminde bulundu.

DSC_1911