Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Hatay 24 °C
Az Bulutlu

2018 YILI MİLLETİMİZE VE TÜM İNSANLIK ÂLEMİNE HAYIRLAR GETİRSİN

2018 YILI MİLLETİMİZE VE TÜM İNSANLIK ÂLEMİNE HAYIRLAR GETİRSİN

Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan YAVUZ, yeni yıl dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.

“2017 yılını acısıyla-tatlısıyla, sevinçleriyle-üzüntüleriyle geride bırakırken 2018 yılının ülkemize ve İslam Coğrafyasına barış, huzur ve kardeşlik getirmesini temenni ediyorum” diyen Başkan Yavuz yayınladığı mesajında şunları söyledi;

“Bizim için yılbaşı bir takvim olayıdır. Hiçbir dini özelliği yoktur. Bizim için yeni yıl, sadece üzüntü ya da sevinci ile bir yılı geride bırakmak değil, yeni beklentilerimizin, umutlarımızın ve hedeflerimizin başlayacağı bir yıla adım atmaktır. Her yeni yıl; insanlar için atılımlar, yeni umutlar kısaca yenilikler yılıdır. Rabbim 2018 yılının her anını en güzel şekilde Allah yolunda değerlendirmeyi, her gününü faydalı ve hayırlı amellerle yaşamayı cümlemize nasip etsin.

2018 yılını yeni umutlar, yeni beklentiler ve heyecanla karşılayıp farkındalık oluşturarak, ilçemize artı değer katıp modern bir kent olması yolunda çalışmalarımız bugün olduğu gibi bundan sonra da devam edecektir.

Bu duygu ve düşüncelerle, 2017 yılında yaşanan savaşların, acıların, felaketlerin, üzüntülerin ve olumsuzlukların yaşanmaması temennisiyle 2018 yılının tüm dünyaya, İslam âlemine Milletimize ve  tüm hemşerilerime sevgi, barış, huzur, hoşgörü ve mutluluklar getirmesi dilerim.”
Ayhan YAVUZ
Kırıkhan Belediye Başkanı

Kırıkhan Belediyesi

Sitemizde yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz..

Cumhuriyet Mahallesi General Şükrü Kanatlı Caddesi No:2 Kırıkhan-HATAY
Santral No: 0326-344 14 22|Faks No: 0326 344 10 06