Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Hatay 24 °C
Az Bulutlu

2016 YILI MİLLETİMİZE VE TÜM İNSANLIK AİLESİNE HAYIRLAR GETİRSİN

2016 YILI MİLLETİMİZE VE TÜM İNSANLIK AİLESİNE HAYIRLAR GETİRSİN

DSC_6845
31.12.2015
Belediye Başkanı Ayhan YAVUZ’un yeni yıl mesajı.
Rabbim bu yeni yılın tüm günlerinin her anını en güzel şekilde değerlendirmeyi ve her gününü razı olacağın amellerle yaşamayı nasip etsin.
2016 öyle bir yıl olsun ki 2015 yılının tüm olumsuzluklarını bize unutturabilsin, tüm Dünyada savaşların, acıların, felaketlerin geçip giden yıllar gibi geride bırakarak sevgi barış ve huzur rüzgârları estirsin.
Her yeni yıl atılımlar, yeni umutlar kısaca yenilikler yılıdır. Daha iyi yıllara hep birlikte el ele verelim.
Ülkemizde yılbaşı her yıl Aralık ayının 31. Günü öğleden sonra başlar 1 Ocak günü akşamı sona erer.
Bu 1926 yılında miladı takvimin kabul edilmesiyle birlikte 1935 yılından itibaren kutlanmaya başlamıştır. Bizim için yılbaşı bir takvim olayıdır. Hiçbir Dini özelliği tarafı yoktur. Sadece üzüntü yada sevinci ile bir yılı geride bırakmak ve yeni beklentilerin başlayacağı bir yıla adım atmaktır. Yeni yılın iyi geçmesine yönelik dilekleri ile çalışmalarını düşüncelerini yeni planlarını ve programlarını hazırlamaktır.
Yılbaşı ülkemizde artık bir gelenek haline gelmiş olup bu geleneksel geceyi kendi inançlarımızın kültürümüzü addet ve göreneklerimizin çizdiği sınırlar içinde yapalım.
2016 yılı milletimize ve tüm insanlık ailesine barış içinde hayırlara vesile olsun.

Ayhan YAVUZ
Kırıkhan Belediye Başkanı

Kırıkhan Belediyesi

Sitemizde yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz..

Cumhuriyet Mahallesi General Şükrü Kanatlı Caddesi No:2 Kırıkhan-HATAY
Santral No: 0326-344 14 22|Faks No: 0326 344 10 06