26 Temmuz Çarsamba

15 TEMMUZ ŞEHİTLERİNİ ANMA ve MİLLİ BİRLİK YÜRÜYÜŞÜ KIRIKHAN DA GERÇEKLEŞTİRİLDİ

15.07.2017
15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü Programı kapsamında Kırıkhan ilçe merkezinde Milli Birlik Yürüyüşü gerçekleştirildi.
Beşyol Çatı Ziraat Bankası önünde başlayan yürüyüş Mehteran eşliğinde vatandaşlarımızın da katılımıyla Kanatlı Caddesi boyunca devam ederek Cumhuriyet alanında sona erdi.
Yürüyüşe Kırıkhan Kaymakamı Mustafa Erkayıran, Cumhuriyet Başsavcısı Gökhan Kapağan, Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, İlçe Jandarma Komutanı J.Yzb.Temel Aday, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Özkan, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Bestami Gündüz, Ak Parti İlçe Başkanı Ö.Ayhan Şıhça, MHP İlçe Başkanı Erhan Yavuzyılmaz, Saadet Partisi İlçe Başkanı Atilla Erol, Meclis Üyeleri, Muhtarlar, STK Temsilcileri, Kurum Müdürleri, Kırıkhan Şehit Aileleri Merkezi Başkanı Uğur Saylak, Basın Mensupları, şehit aileleri ve ilçe halkı katıldılar.