26 Temmuz Çarsamba

15 TEMMUZ ŞEHİTLERİNİ ANMA, DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ ETKİNLİKLERİ PROGRAMINA DAVET

11.07.2017
15 Temmuz Darbe Girişimi’nin yıldönümü münasebetiyle 14 ve 15 Temmuz tarihlerinde Kırıkhan’da yapılacak olan etkinliklerimize tüm halkımız davetlidir.
14 Temmuz 2017 Cuma günü Saat 12:00’de Camilerde Hatim Duaları ile Mevlid-i Şerifler okunacak. (Kırıkhan 15 Temmuz Ulu Cami)
15 Temmuz 2017 Cumartesi günü ise Saat:19:00’da ilçe halkının katılımıyla Milli Birlik Yürüyüşü gerçekleştirilecek. (Ziraat Bankası Beş yol Kavşağından başlayarak Kanatlı Caddesi boyunca devam edip Cumhuriyet Meydanında son bulacak)
Saat:19:30’da Cumhuriyet alanında Şehitler Anıtının Açılışı gerçekleştirilecek.
Akşam 22:00’de Cumhuriyet Meydanında Çeşitli Etkinlikler gerçekleştirilecek.
Gece Saat 00:13’de ise Camilerde Salaların Okunması ve Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın halka hitap etmesi ile Demokrasi Nöbeti başlayacak.