Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Hatay 25 °C
Az Bulutlu

KIRIKHAN ZABITASI 7/24 HİZMET YAPMAYA DEVAM EDİYOR

KIRIKHAN ZABITASI 7/24 HİZMET YAPMAYA DEVAM EDİYOR

KIRIKHAN ZABITASI 7/24 HİZMET YAPMAYA DEVAM EDİYOR
21.11.2016
KIRIKHAN BELEDİYESİ ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ OLAĞAN FAALİYET TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ
Kırıkhan Belediyesi Zabıta Müdürlüğü olağan haftalık faaliyet toplantısını gerçekleştirdi. Kırıkhan Belediyesi Zabıta Müdürlüğünde gerçekleştirilen toplantıda; Pazar yerlerinin denetimi, şehir merkezinde çoğalan dilencilerin toplanması, ilçemizin en işlek caddelerinde yaya ve araç trafiğini tehlikeye düşürerek el arabasıyla hurda ve kâğıt toplayanlara çeki düzen verilmesi ve ilçe halkının şikâyetlerinin dikkate alınarak çözümlenmesi konuları görüşüldü. Zabıta Müdürlüğü yetkililerince yapılan açıklamada ilçe merkezindeki zabıta denetimlerinin rutin olarak devam edeceği belirtildi. Yapılan toplantı sonrasında, alınan kararlar zabıta personellerince uygulamaya konulurken, pazaryeri denetimleri ve dilencilere yönelik uygulamalar yapıldı.
KIRIKHAN SEMT PAZAR YERLERİNE ÇİZGİLER ÇİZİLDİ
Vatandaşlarımızın semt pazarlarında alışverişlerini daha rahat yapabilmeleri amacıyla Kırıkhan Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve HBB Çizim ekibi tarafından İlçemizde kurulan pazar kurulan yerlere çizgiler çizilerek, bu çizgilere göre pazar tezgâhlarını kurmaları konusunda Pazarcı esnaflarına uyarılar yapıldı. Kırıkhan Belediyesi Zabıta Müdürü Ahmet Mazlum yaptığı açıklamada “Pazar çizgilerinin çizilmesi için Zabıta Müdürlüğü ekiplerimize yardımcı olan HBB Çizim ekip sorumlusu Enver Aktaş Bey ve ekibine şahsım ve Başkanım Ayhan Yavuz adına teşekkür ederim” dedi.
KIRIKHAN ZABITASI PAZAR YERLERİNİ DENETLİYOR
Kırıkhan Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri şehir merkezinde kurulan pazar yerlerine yönelik rutin denetimler yaptı. Yapılan denetimlerde pazarcı esnafına Pazar düzeniyle ilgili gerekli bilgiler verilerek gerekli uyarılar yapıldı.
KIRIKHAN ZABITASINDAN DİLENCİLERE GEÇİT YOK
Kırıkhan Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ilçe merkezinde dilenen dilencilere yönelik uygulama yaptı. Yapılan uygulamada vatandaşların duygularını istismar ederek para toplayan dilenciler Zabıta ekiplerince toplanarak, gerekli yasal işlemler ve uyarılar yapıldıktan sonra geldikleri şehirlere gönderildi.

img-20161122-wa0006

img-20161122-wa0011

img-20161122-wa0001

img-20161122-wa0003

_dsc3028

img-20161122-wa0004

Kırıkhan Belediyesi

Sitemizde yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz..

Cumhuriyet Mahallesi General Şükrü Kanatlı Caddesi No:2 Kırıkhan-HATAY
Santral No: 0326-344 14 22|Faks No: 0326 344 10 06