Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Hatay 35 °C
Az Bulutlu

ÖĞRENCİLERDEN BAŞKAN YAVUZA SEVGİ SELİ

ÖĞRENCİLERDEN BAŞKAN YAVUZA SEVGİ SELİ

ÖĞRENCİLERDEN BAŞKAN YAVUZA SEVGİ SELİ

Kırıkhan’da çeşitli okullarda eğitim gören Öğrenciler, 23 Nisan Bayramı öncesinde Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’a büyük bir sevgi göstererek makamında çiçek vererip ziyaret ettiler. Bugün gerçekleşen ziyaretlere, Naim Atakaş Anadolu lisesi, İmam–Hatip Ortaokulu, 5 Temmuz ilköğretim okulu, Ticaret Borsası Ortaokulu öğrencileri öğretmen ve velileri katıldı.

Yapılan bu ziyaretler esnasında, her okul Başkan Yavuz’a ayrı projeler sunarken, Naim Atakaş Anadolu lisesi öğrencileri, Okul Dergilerinde yayınlanmak üzere; “Gençlik ve Eğitim” konulu bir röportaj yaptı.

İmam–Hatip Ortaokulu öğrencileri, Kırıkhan’da geri dönüşüme müsait olan atık maddelerinin kullanılabilir hale getirilerek, İnsanların hizmetine yeniden sunulmasının sağlanması amacıyla başlattıkları “Geri Dönüşüm” projesine Başkan Yavuz ve Kırıkhan Belediyesini de dahil etmek istediklerini belirttiler.

Yapılan bu ziyaretlerden sonra açıklamada bulunan Başkan Yavuz; “ Ülkemizin ve geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimizin hazırlamış oldukları projeleriyle bizleri ziyaret etmeleri, Ülkem ve Kırıkhan adına oldukça gurur duyulacak çok önemli bir olaydır. Böyle Başarılı proje ve sahiplerinin Kırıkhan’lı öğrenciler olması, gurur ve mutluluğumu bir kat daha arttırmıştır.Her zaman söylediğim gibi, Kırıkhan’ın insanı çok farklıdır. 7 ‘ den 70 ‘ e, kadınıyla erkeğiyle, yaşlısıyla genciyle hepsi ayrı bir değer ayrı bir güzelliktir.

Bu vesile ile başarılı proje hazırlamalarında başrol oynayan başta okul idarecilerimizi, öğretmenlerimizi ve başarılı öğrencilerimizi en kalbi duygularımla kutlar başarılı çalışmalarının devamını dilerim” dedi.

_DSC2934

_DSC2883

_DSC2908

_DSC2869

_DSC2869-tile [1024x768]

Kırıkhan Belediyesi

Sitemizde yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz..

Cumhuriyet Mahallesi General Şükrü Kanatlı Caddesi No:2 Kırıkhan-HATAY
Santral No: 0326-344 14 22|Faks No: 0326 344 10 06